Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Abbenesstraat 14 II

Abbenesstraat 14 II

1059 TD Amsterdam
€ 599.000 k.k.Verkocht

Algemeen

*ENGLISH TEXT BELOW* Op een hele fijne locatie, in de Hoofddorppleinbuurt, bevindt zich dit bijzonder lichte en zonnige vier-kamer appartement met een ruim balkon van circa 10 m2. Het op EIGEN GROND gelegen appartement, met een oppervlakte van circa 83 m2 heeft een speelse indeling met een bijzonder ruime en gezellige woonkeuken. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van het gebouw. Op de vierde verdieping bevindt zich een bij de woning behorende zolderkamer van circa 12 m2 met een daarboven gelegen vliering van circa 6 m2.

Ligging

Het appartement is gelegen in de zeer gewilde en trendy Hoofddorppleinbuurt om de hoek van de Westlandgracht in Amsterdam Zuid. Zo zijn er op loopafstand vele leuke koffietentjes, café’s en restaurants. Enkele voorbeelden: Lokaal van de Stad, Caffènation, Gent aan de Schinkel, Drovers Dog, Ron Blaauw Gastrobar en Bar Bonnie. Tevens zijn er in de directe omgeving meerdere supermarkten zoals de AH, Dirk van den Broek en Marqt, drogisterijen zoals Etos en Kruidvat. Daarnaast bieden de populaire Zeilstraat en de Amstelveenseweg nog meer winkelvoorzieningen en horeca-gelegenheden. Voor sport en ontspanning kunt u terecht in het Vondelpark en het Rembrandtpark, beide op minder dan 10 minuten lopen, maar ook het Amsterdamse Bos ligt op slechts tien minuten fietsen. In de buurt zijn ook diverse scholen en kinderopvangcentra gevestigd.

 Het appartement ligt op 10 minuten fietsafstand van het centrum en is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevinden zich diverse haltes voor tram- en buslijnen op het Hoofddorpplein, de Amstelveenseweg en in de Zeilstraat. Het metrostation Heemstedestraat is eveneens dichtbij gelegen. Tevens heeft het appartement een zeer gunstige ligging ten opzichte van de ringweg A10 die in enkele minuten bereikt kan worden via de S106 of S107. Vanaf de A10 zijn er aansluitingen naar de snelwegen A2, A9, A4 en A1.

Indeling

Middels het gemeenschappelijk trappenhuis bereikt u de op de tweede verdieping gelegen toegangsdeur naar het appartement.

Entree met ruime open hal. Aan de voorzijde bevinden zich de ruime woonkamer alsmede een slaapkamer. De woonkamer is eenvoudig te vergroten door de naastgelegen slaapkamer erbij te voegen, de nog aanwezige originele glas in lood deuren kunnen teruggeplaatst worden. Aan de achterzijde  bevinden zich twee slaapkamers, alsmede de gezellige open woonkeuken waar een grote eettafel in te plaatsen is. Beide slaapkamers aan de achterzijde en de keuken geven middels openslaande deuren toegang naar het balkon aan de achterzijde. De badkamer en het separate toilet zijn centraal gelegen op deze verdieping.

Op de vierde verdieping bevinden zich een zolderkamer met een bergvliering.

Bijzonderheden

Keuken: ruime leefkeuken bestaande uit een L-vormig keukenblok, voorzien van diverse onder– en bovenkastjes in de kleur rood met een houten aanrechtblad voorzien van een RVS spoelbak. In de keuken is diverse apparatuur aanwezig te weten: 4 pits-gaskookplaat, vaatwasmachine (los), koelkast (los) en RVS afzuigkap.

Badkamer (2016):  moderne luxe badkamer voorzien van separate douche, ligbad, handdoekradiator en modern wastafelmeubel met spiegelkastje.  Sanitairkleur wit. De wanden zijn betegeld met grote witte wandtegels en op de vloer ligt een donkergrijze vloertegel.

Vloer: In de woonkamer, de hal, de slaapkamer aan de voorzijde en de zolderkamer op de vierde verdieping ligt een houten vloer.

Onderhoudstoestand: binnen goed, buiten goed. Het schilderwerk aan de voorzijde staat bij de VVE op de planning, het schilderwerk aan de achterzijde moet door de eigenaren zelf uitgevoerd worden.

Het appartement is voorzien van houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing aan de voorzijde en enkele beglazing aan de achterzijde.

Verwarming/warmwatervoorziening: middels een CV-combiketel, merk Nefit, geplaatst in oktober 2021.

De wasmachineaansluiting bevindt zich in de zolderkamer.

Electra: 4 groepen, aardlek.

Energielabel B.

Servicekosten: € 151,56 per maand.

De administratie van de vereniging wordt gevoerd door Quadyck Real Estate B.V.  Actieve VVE.

Eigen grond.

Notaris: ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam of Amstelveen.

In het koopcontract wordt een ouderdoms- en een asbestclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Oppervlakte appartement circa 83 m2, oppervlakte balkon circa 10 m2, oppervlakte zolderkamer circa 12 m2, oppervlakte vliering circa 6 m2.

Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig. Het woonoppervlak GO van circa 89,47 m² is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.

Koper wordt voor het sluiten van de overeenkomst voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid hierin.

*ENGLISH TEXT*

This particularly bright and sunny four-room apartment with a balcony of approximately 10 m2 is located in the very nice Hoofddorpplein area. The apartment of approximately 83 m2 is located on the second floor of the building. On the fourth floor of the building there is an extra room of approximately 12 m2 with a storage in the attic of approximately 6 m2.

Surroundings

The apartment is located in the very popular and trendy Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam South. There are many nice coffee bars, cafes and restaurants within walking distance.Few examples: Lokaal van de Stad, Caffènation, Gent aan de Schinkel, Drovers Dog, Ron Blaauw Gastrobar and Bar Bonnie. There are also several supermarkets in the immediate vicinity such as the AH, Dirk van den Broek and Marqt, drugstores such as Etos and Kruidvat. In addition, the popular Zeilstraat and Amstelveenseweg offer even more shopping facilities and hospitality establishments. For sports and relaxation you can visit the Vondelpark and the Rembrandtpark, both less than a 10-minute walk away, but the Amsterdamse Bos is also just a 10-minute bike ride away. Several schools and childcare centers are also located nearby.

 The apartment is within 10 minutes cycling distance of the center and is particularly well served by public transport. There are several stops for tram and bus lines on Hoofddorpplein, Amstelveenseweg and Zeilstraat. The Heemstedestraat metro station is also nearby. The apartment is also very conveniently located in relation to the A10 highway, which can be reached in a few minutes via the S106 or S107. From the A10 there are connections to the A2, A9, A4 and A1 highways.

Layout :

Entrance door on the second floor. At the front of the apartment you’ll find a nice and light living room and one bedroom. The two other bedrooms and the spacious kitchen/dining area are located at the back, all of them with access to the balcony. Bathroom and separate toilet in the centre of the apartment. On the fourth floor of the building there is an extra room of approximately 12 m2 with a storage in the attic of approximately 6 m2.

Association of owners

There is a very active Association of Owners.The administration is professionally managed and outsourced to Quadyck Real Estate B.V. Apartment service fee € 151,56 per month.

Particularities:

located on private land- complex build in 1935

three bedrooms

one extra room and storage in the attic

balcony

kitchen with several appliances

modern bathroom (2016) with separate shower, bath and wash-basin

energy label B.

the purchase contract includes an age clause and an asbestos clause

acceptance/delivery in consultation.

Measurements:

apartment: approximately 83 m2

balcony: approximately 10 m2

room on the fourth floor: approximately 12 m2

storage in the attic: approximately 6 m2

BBMI measurement certificate is available.