Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Blancefloorstraat 12 I

Blancefloorstraat 12 I

1055 TB Amsterdam West
€ 320.000 k.k.Verkocht

Algemeen

Op leuke locatie gelegen zonnig en goed onderhouden 3-kamer HOEK-appartement met 2 balkons. Het ruime en leuke appartement is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. Door de hoekligging met ramen in de zijgevel is er sprake van veel daglichtinval. 

Ligging

De Blancefloorstraat is een zeer groene rustige straat, nabij het water van de Erasmusgracht en de Rijpgracht.

Rondom het Bos en Lommerplein zijn tal van supermarkten te vinden waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Aan de Bos en Lommerweg zit een biologische winkel Odin, een banketbakker en BBROOD.  Als u over de Bos en Lommerweg loopt komt u ook nog een bloemenzaak, de bibliotheek en De Nieuwe Boekhandel tegen. Tevens zijn er er tal van leuke cafés en restaurants te vinden zoals De Biergrill, Bagels en Beans, Podium Mozaiek met een goede keuken en een multicultureel theateraanbod. Iets meer naar het centrum zit de gezellige Spaghetteria aan de Rijpgracht. Voor de pizza kunt u altijd terecht bij Buurman en Buurman. De dichtbij gelegen Jan van Galenstraat is eveneens een prima winkelstraat met diverse leuke winkeltjes en koffietentjes.

Op het nabij gelegen Wachterliedplantsoen worden allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Dan het Erasmuspark; een fraai park, met zomers tal van activiteiten. In het park bevindt zich het heerlijke terras van Terrasmus met goede koffie en verse sappen.

Ook is het Sportplaza Mercator, met veel sportfaciliteiten, in de buurt gelegen.

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A-10) en het openbaar vervoer. 

Parkeren: betaald parkeren langs de openbare weg, voor bewoners is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen.

Indeling

Aan de voorzijde bevinden zich de lichte woonkamer en een slaapkamer. Deze slaapkamer is te bereiken via fraaie originele glas in lood deuren. Het aan de voorzijde op het Westen gelegen zonnige balkon is te bereiken via de woonkamer alsmede via de slaapkamer. 

Aan de achterzijde bevinden zich een ruime woon-eetkeuken met openslaande deuren naar het aan de achterzijde op het Oosten gelegen hoek-balkon, waar je heerlijk in de zon kunt zitten.

De woonkamer en woonkeuken staan in een open verbinding met elkaar en vormen een doorzon woonkamer/woonkeuken. Rondom de doorgang van de woonkamer naar de eetkamer is extra kastruimte gemaakt.

Centraal gelegen in het appartement bevinden zich de badkamer en het separate toilet. 

Bijzonderheden

Het appartement is de afgelopen jaren door de huidige eigenaar opgeknapt.

Keuken (2017): één van de slaapkamers is bij de keuken gevoegd, waardoor een ruime moderne woonkeuken is  ontstaan, waar genoeg ruimte is om een grote eetafel te plaatsen. De keuken bestaat uit een tegen de wand geplaatst keukenblok met daartegenover een tweede, bijna geheel vrijstaand, keukenblok. De kastjes zijn uitgevoerd in hout met diverse lades en kastjes. De fraaie betonnen aanrechtbladen met één RVS spoelbak maken het geheel af. In de keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig, te weten; een 4-pits inbouwkookplaat (inductie), een oven, een vaatwasmachine een koelkast met een vriesvakje en een moderne afzuigkap.

Badkamer (2016) : de badkamer bestaat uit een doucheruimte die betegeld is tot aan het plafond met groene wandtegels. Op de vloer is een lichte vloertegel aangebracht.  

Separaat toilet.                                                                          

In de slaapkamer, grenzend aan de doucheruimte bevindt zich een houten wastafelmeubel met betonnen wasbak en een handdoekradiator.

Verwarming/warmwatervoorziening: middels een CV-combiketel, merk Remeha, bouwjaar 2017.

Electra: 4 groepen, aardlek.

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer en het toilet, ligt een kurkvloer in neutrale kleurstelling.

Bouwjaar complex: 1939.

Onderhoud binnen en buiten: goed.

Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Het appartement beschikt over een energielabel E.

Servicekosten: € 50,28 per maand.  Het beheer van de VVE wordt gevoerd door één van de leden van de VVE.

Appartementsrecht.

Erfpacht: het gebouw is gelegen op grond eigendom van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing verklaard. De canon bedraagt € 998,-- per jaar op basis van een 25 jaar vaste canon tot 1 november 2038. Aanvang huidige tijdvak: 1 november 2013, einde huidige tijdvak: 31 oktober 2063. De erfpachtcanon is fiscaal aftrekbaar.

Bestemming: wonen.

In het koopcontract wordt een asbest- en een ouderdomsclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Kortom een superleuk en goed onderhouden appartement.

Oppervlakte appartement circa 54 m2.

Oppervlakte balkon voorzijde: circa 3 m2.

Oppervlakte balkon achterzijde: circa 7 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 54 m2 is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI), vastgesteld door NVM, VBO Makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.