Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Blancefloorstraat 5 I

Blancefloorstraat 5 I

1055 TA Amsterdam West
€ 320.000 k.k.Verkocht

Algemeen

Op leuke locatie gelegen zonnig en licht 3-kamer appartement met 2 balkons en een berging. Het ruime appartement is gelegen op de eerste verdieping van het gebouw.

Ligging

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A-10) en het openbaar vervoer.

Rondom het Bos en Lommerplein zijn tal van supermarkten te vinden waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Aan de Bos en Lommerweg zit een biologische winkel Odin, een banketbakker en BBROOD.  Als u over de Bos en Lommerweg loopt komt u ook nog een bloemenzaak, de bibliotheek en De Nieuwe Boekhandel tegen. Tevens zijn er er tal van leuke cafés en restaurants te vinden zoals Bagels en Beans, Podium Mozaiek met een  keuken en een multicultureel theateraanbod. Iets meer naar het centrum zit de gezellige Spaghetteria aan de Rijpgracht. Voor een pizza kunt u altijd terecht bij Buurman en Buurman.

De Jordaan en de gezellige Hallen zijn op ongeveer 10 minuten fietsafstand gelegen.

Dan het Erasmuspark; een fraai park, met zomers tal van activiteiten. In het park bevindt zich het heerlijke terras van Terrasmus met goede koffie en verse sappen.

Ook is het Sportplaza Mercator, met veel sportfaciliteiten, in de buurt gelegen.

Parkeren: betaald parkeren langs de openbare weg, voor bewoners is het mogelijk een parkeervergunning aan te vragen. Voor informatie omtrent een eventuele wachttijd verwijzen wij u naar de website van de gemeente Amsterdam.

Indeling

Aan de voorzijde bevinden zich de lichte woonkamer en een slaapkamer, beiden met toegang naar het aan de voorzijde op het Westen gelegen balkon.  

Aan de achterzijde bevinden zich een ruime slaapkamer en de woonkeuken beiden met toegang naar het aan de achterzijde op het Westen gelegen balkon.

Centraal gelegen in het appartement bevindt zich de badkamer.

De berging bevindt zich op de vierde verdieping van het gebouw.

Bijzonderheden

Het appartement is enkele jaren geleden door de huidige eigenaar opgeknapt.

Keuken: één van de slaapkamers is bij de keuken gevoegd, waardoor een ruime moderne woonkeuken is  ontstaan. De keuken bestaat uit een L-vormig keukenblok, uitgevoerd met diverse onder- en bovenkastjes in de kleur wit, met een houten aanrechtblad met één RVS spoelbak. In de keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig, te weten; een 4-pits inbouwkookplaat (inductie), een oven, een koelkast, een vrieskast met drie laden en een afzuigkap. De achterwand van de keuken is voorzien van witte metro-tegels. In de keuken is voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen.

Badkamer : moderne praktische badkamer, voorzien van douche, toilet, kleine wastafel en handdoekradiator . De wanden zijn deels voorzien van stuukwerk en deels voorzien van antraciet-kleurige wandtegels. Op de vloer is een grijze vloertegel aangebracht.

Wasmachineaansluiting: in de aan de achterzijde gelegen slaapkamer bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine.

Verwarming/warmwatervoorziening: middels een CV-combiketel, merk Intergas, bouwjaar 2011.

Electra: 4 groepen, aardlek.

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer, ligt een laminaatvloer in neutrale kleurstelling.

Bouwjaar complex: 1939.

Onderhoud binnen en buiten: goed.

Het gehele appartement is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.

Het appartement beschikt over een energielabel E.

Servicekosten: € 125,-- per maand.  Het beheer van de VVE wordt gevoerd door één van de leden van de VVE.

Appartementsrecht.

Erfpacht: het gebouw is gelegen op grond eigendom van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing verklaard. De canon bedraagt € 793,35 per jaar.  Aanvang huidige tijdvak: 1 november 2013, einde huidige tijdvak: 31 oktober 2063.

Bestemming: wonen.

Notaris: ter keuze van koper, binnen de gemeente Amsterdam of Amstelveen.

In het koopcontract wordt een ouderdomsclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Kortom een superleuk en goed onderhouden appartement.

Oppervlakte appartement circa 53,51 m2.

Oppervlakte balkon voor circa 3 m2.

Oppervlakte balkon achter circa 4 m2.

Oppervlakte berging: circa 6 m2.

Een NEN2580 meetcertificaat is beschikbaar.