Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Bos en Lommerplantsoen 31 G

Bos en Lommerplantsoen 31 G

1055 AA Amsterdam West
€ 200.000 k.k.Verkocht

Algemeen

Op gunstige locatie gelegen zonnig en uitstekend onderhouden studio-appartement. Het appartement is gelegen in het voormalige GAK gebouw op de 7everdieping aan de rustige en groene parkzijde van het complex en heeft een fenomenaal uitzicht over Amsterdam. 

Het park aan de voorzijde van het gebouw is in 2013 opnieuw aangelegd. Het laatste deel hiervan wordt binnenkort afgerond.

Parkeren: betaald parkeren langs de openbare weg of voor een voordelig dagtarief aan de achterzijde van het gebouw. Voor bewoners is het mogelijk, bij voldoende beschikbaarheid, een parkeerplaats te huren aan de achterzijde van het gebouw.  Zie voor informatie de website van ParkingYou B.V.

Eigenaren kunnen gebruik maken van de afgesloten fietsenstalling aan de achterzijde van het complex. 

Ligging

Rondom het Bos en Lommerplein zijn tal van supermarkten te vinden waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Aan de Bos en Lommerweg zit een biologische winkel Odin, een banketbakker en BBROOD.  Als u over de Bos en Lommerweg loopt komt u ook nog een bloemenzaak, de bibliotheek en De Nieuwe Boekhandel tegen.

Onder het complex is bar/restaurant Wilde Westen gevestigd waar u terecht kunt voor lekkere koffie, lunch en/of pizza. Tevens zijn er talvan leuke cafés en restaurants in de buurt te vinden zoals Bagels en Beans, Podium Mozaiek met een goede keuken en een multicultureel theateraanbod. Iets meer naar het centrum zit de gezellige Spaghetteria aan de Rijpgracht. Op het Mercatorplein zijn ook tal van hippe restaurants te vinden, zoals onder andere Zurich, Genki Café en Cafe Frits. 

Dan het Erasmuspark; een fraai park, met zomers tal van activiteiten. In het park bevindt zich het heerlijke terras van Terrasmus met goede koffie en verse sappen.

In de buurt zijn diverse sportscholen met uiteenlopende faciliteitente vinden.

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A-10) en het openbaar vervoer. 

Indeling

Via de ruime hal op de begane grond bereikt men, per lift of trap, het op de 7everdieping gelegen appartement.

Bij binnenkomst in het appartement bevindt zich aan de rechterzijde de ruime en moderne badkamer, aan de linkerzijde bevindt zich een garderobekast en de strakke, moderne keuken. Aansluitend bevindt zich de woon- slaapkamer.

Het appartement is zeer praktisch ingericht, alle vierkante meters zijn optimaal benut.

Bijzonderheden

Op de begane grond bevindt zich een Miele Laundrette waar bewoners tegen een vergoeding de was kunnen wassen en drogen.  Het aangeboden appartement beschikt bovendien over een eigen wasmachineaansluiting.

In het gebouw is een huismeester aanwezig die er zorg voor draagt dat de gemeenschappelijke ruimtes er goed verzorgd uitzien.

Keuken: de huidige eigenaar heeft bij aankoop van het appartement ervoor gekozen om niet de standaard keuken te laten plaatsen maar heeft zelf een wat ruimere keuken laten installeren. De keuken bestaat uit een hoogglans wit keukenblok met diverse onder- en bovenkastjes. Het aanrechtblad is uitgevoerd in lichtgrijs composiet met een RVS spoelbak. De achterwand is betegeld met witte wandtegels. In de keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig, te weten; een 4-pits inductiekookplaat, een combi-oven, een vaatwasmachine een koelkast met een vriesvakje, een afzuigkap en een wasmachine.

Werkblad: in het verlengde van de keuken is het aanrechtblad als werkblad doorgetrokken.  Aan dit praktische werkblad is het fijn zitten om te eten of te werken.

Badkamer: de ruime badkamer is voorzien van een doucheruimte, toilet en modern vormgegeven wastafelmeubel. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld met witte wandtegels. Op de vloer is een antraciet kleurige vloertegel aangebracht.                                                                            

Verwarming/warmwatervoorziening: middels een centrale voorziening (stadsverwarming). In het appartement is vloerverwarming en vloerkoeling aangebracht.

Electra: voldoende groepen, aardlek.

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer, ligt een laminaatvloer in neutrale kleurstelling.

Bouwjaar complex: 1960. Renovatiejaar complex: 2012.

Onderhoud binnen en buiten: goed.

Het appartement is voorzien van aluminium kozijnen met isolerende beglazing.

Het appartement beschikt over een energielabel C.

Servicekosten: € 111,84 per maand, dit bedrag is inclusief een voorschot voor de stookkosten. Het beheer van de VVE wordt gevoerd door VVE Beheer Amsterdam.

Appartementsrecht.

Erfpacht: het gebouw is gelegen op grond eigendom van de Gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing verklaard. De canon bedraagt € 957,-- per jaar op basis van een 10 jaar vaste canon tot 1 februari 2022. De canon wordt 10-jaarlijks aangepast. Aanvang huidige tijdvak: 1 februari 2012, einde huidige tijdvak: 31 januari 2062. De erfpachtcanon is fiscaal aftrekbaar.

Bestemming: wonen.

In het koopcontract wordt een asbest- en een ouderdomsclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Kortom een superleuk en goed onderhouden studio-appartement.

Oppervlakte appartement circa 29 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 29 m2 is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI), vastgesteld door NVM, VBO Makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.