Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Formosastraat 61

Formosastraat 61

1094 SW Amsterdam Oost
€ 369.000 k.k.Verkocht

Algemeen

*ENGLISH TEXT BELOW* in de levendige Indische Buurt bevindt zich dit superleuk, zonnig en licht twee-kamer appartement op de begane grond met een fijne tuin. Het is mogelijk om een open keuken en een tweede slaapkamer te realiseren, zie hiervoor de alternatieve plattegrond. Tevens behoort er een separate berging bij het appartement. De erfpacht is EEUWIGDUREND afgekocht.

Ligging

Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in de zeer gewilde en trendy Indische buurt in Amsterdam Oost. De Formosastraat ligt dichtbij de Javastraat waar zich diverse winkelvoorzieningen, met producten uit alle windstreken, bevinden. In de Javastraat, op het Javaplein en in de buurt zijn ook diverse horecagelegenheden, van koffiebar tot restaurant, te vinden en dit alles op ongeveer 10 minuten loopafstand. Voor de dagelijkse boodschappen is de gezellige Dappermarkt eveneens een goede optie.

Het appartement ligt op fietsafstand van het centrum en is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het Muiderpoortstation, met goede aansluitingen naar diverse bestemmingen, is op 3 minuten loopafstand gelegen. Tevens heeft het appartement een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalsweg A10 (afslag S 113) die aansluit op de snelwegen A2, A9, A4 en A1. 

Voor ontspanning kunt u terecht in het in de buurt gelegen Oosterpark en het Flevopark, alsmede in het op fietsafstand gelegen Artis.

Indeling

Middels de eigen voordeur komt u de woning binnen.

Gang met toegang naar de woonkamer en de badkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de keuken en de slaapkamer, beiden met toegang naar de achtertuin. Centraal gelegen in het appartement bevindt zich de ruime badkamer.

Bijzonderheden

Keuken (2010): nette keuken bestaande uit een wit hoogglans keukenblok met wart aanrechtblad en een RVS spoelbak. De bovenkastjes zijn uitgevoerd met glazen deurtjes in de kleur lichtblauw. De achterwand is voorzien van mozaiek tegeltjes in zacht pasteltinten.

Badkamer (2010):  ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.  Sanitairkleur wit. De wanden zijn betegeld met blauwe mozaiek wandtegeltjes en op de vloer is een wit, grijs geaderde tegel aangebracht.

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de gang, de keuken en de badkamer, ligt een laminaatvloer in neutrale kleurstelling.

Verwarming/warmwatervoorziening : middels een CV combiketel, merk Intergas, bouwjaar 2011.

Electra: voldoende groepen, aardlek.

Onderhoudstoestand: binnen goed, buiten goed. Het appartement is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing.

Bouwjaar 1981.

Energielabel binnenkort beschikbaar.

Het complex heeft de beschikking over een gemeenschappelijke binnentuin die te bereiken is via de gemeenschappelijke entree en via de eigen achtertuin.

Servicekosten: € 108,--

Actieve VVE. De administratie van de vereniging, genaamd VvE de Archipel, wordt gevoerd door Ymere VVE Beheer.

Appartementsrecht, gesplitst in 2002.

Kadastrale gegevens: gemeente Amsterdam, sectie W, nummer 8167, indexnummer 5.

Erfpacht: thans vooruitbetaald tot 2032, eeuwigdurend afgekocht vanaf 2032.

Notaris: ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam of Amstelveen.

In het koopcontract wordt een ouderdoms- en een asbestclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg.

Oppervlakte appartement circa 56 m2, oppervlakte tuin circa 30 m2, oppervlakte berging circa 5 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 56 m2 is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.

Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig.

*ENGLISH TEXT*

Very light, two-room ground floor apartment with a nice garden.It’s possible to realize a second bedroom,please see alternative floorplan. A separate storage is located on the ground floor. Perpetual leasehold has been bought out eternally.

Surroundings

The property is located in Amsterdam-Oost in the “Indische area”. In the neighborhood you can find numerous shops, nice café’s and restaurants. The Javastraat and the Javaplein are located on ten minutes walking distance. The citycentre is 10 minutes by bike.

For relaxation the Oosterpark, the Flevopark and Artis are nearby on walking or biking distance.

The property is easily accessible by car and by public transport and is close, on 3 minutes walking distance, to the Muiderpoort train station, bus and tram stops. 

Layout: 

Entrance hall. Spacious living room at the front. One bedroom and kitchen at the back, with acces to the garden. Spacious bathroom.  

Association of owners

There is a very active Association of Owners.The administration is professionally managed and outsourced to Ymere VVE Beheer. Apartment service fee € 108,-- per month. 

Particularities

complex build in 1981

private garden 

bathroom with shower, toilet and wash-basin

energy label: not yet available

the purchase contract includes an age clause, an asbestos clause

perpetual leasehold has been bought out eternally

acceptance/delivery in consultation. 

Measurements:

apartment: approximately 56 m2

garden: approximately 30 m2

storage: approximately 5 m2

BBMI measurement certificate is available.