Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Jacob de Graeflaan 31

Jacob de Graeflaan 31

1181 DK Amstelveen
€ 499.000 k.k.Verkocht

Algemeen

*ENGLISH TEKST BELOW*

Licht en zonnig woonhuis gelegen in de wijk Randwijck in het groene Amstelveen . Deze fijne woning met een woonoppervlak van circa 80 m2 is gelegen in een geliefde, kindvriendelijke buurt aan een rustig doodlopend straatje. De woning beschikt over een doorzon-woonkamer, drie slaapkamers, een voortuin en een ruime achtertuin en over twee bergingen in de achtertuin.

De woning kan geheel naar eigen wens worden verbouwd en aan de eisen van deze tijd worden aangepast. Een leuke kans met diverse mogelijkheden! Bijvoorbeeld door het realiseren van een ruime extra verdieping in de vorm van een dakopbouw en/of een uitbouw op de begane grond aan de achterzijde, voor deze suggesties is echter wel een omgevingsvergunning vereist. Deze omgevingsvergunning dient door koper zelf voor eigen rekening en risico aangevraagd te worden.

Ligging

De woning is gelegen in de wijk Randwijck in Amstelveen Noord op een zeer gewilde en fijne locatie vlakbij het Amsterdamse Bos. Randwijck grenst direct aan Amsterdam.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de op loopafstand gelegen winkels aan de Bourgondischelaan waar een Albert Heijn supermarkt gevestigd is en de Rembrandtweg waar zich onder andere een Jumbo supermarkt bevindt. Het moderne winkelcentrum "Stadshart" met een enorme diversiteit aan winkels, cafe’s en restaurants bevindt zich op relatief korte afstand van de woning.

Voor sport en ontspanning zijn op korte fietsafstand diverse hockeyclubs, een tennisvereniging en een manege gelegen.

In de nabije omgeving zijn diverse basisscholen en middelbare scholen te vinden.

Met het openbaar vervoer zijn Schiphol en Amsterdam Centraal Station binnen 25 minuten prima te bereiken. De Zuid-as van Amsterdam ligt op slechts 10 minuten afstand. Binnen 5 minuten lopen treft u de trams 5 en 25 aan, ook de metrolijn 51 is dichtbij gelegen.

De uitvalswegen A2, A4, A9 en A10 zijn per auto snel te bereiken.

Indeling

Begane grond: entree, meterkast, trapkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. Woonkamer met toegang naar de aan de achterzijde gelegen tuin. De keuken, met toegang naar de tuin, is eveneens aan de achterzijde gelegen.

Eerste verdieping: overloop. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers. Aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer en de badkamer.

Bijzonderheden

Keuken: de keuken bestaat uit diverse onder- en bovenkastjes en is uitgevoerd in de kleur bruin met een wit aanrechtblad voorzien van een 2 spoelbakken. In de keuken is de volgende apparatuur aanwezig: 4- pits inductie kookplaat, magnetron (los), koel- vriescombinatie (los).

Toilet begane grond: voorzien van toiletcombinatie en fonteintje.

Badkamer: voorzien van douche, wastafel, handdoek-radiator en toiletcombinatie. De wanden zijn betegeld met bruine wandtegels. Op de vloer liggen beige tegels.

De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de badkamer.

Stoffering: in de gehele woning, met uitzondering van het toilet, de keuken en de badkamer, ligt tapijt in een neutrale kleurstelling.

Verwarming en warmwatervoorziening: middels een CV-combiketel, merk Nefit.

In de woonkamer is een gas open haard aanwezig.

Electra: voldoende groepen, aardlek.

Het woonhuis is voorzien van dubbele beglazing.

De voor- en de achtertuin zijn betegeld, beide tuinen zijn voorzien van diverse planten.

Parkeren: met ruime parkeergelegenheid is parkeren in de straat vrijwel altijd mogelijk. Bewoners kunnen een bewonersvergunning aanvragen. Betaald parkeren is eveneens mogelijk. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Amstelveen.

Eigen grond.

Energielabel: E.

Het platte dak leent zich uitstekend voor zonnepanelen.

Electrisch zonnescherm aan de achterzijde op de begane grond van de woning.

Kadastraal bekend: gemeente Amstelveen, sectie H nummer 8683.

Bouwjaar: 1959.

Notaris: ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam of Amstelveen.

In het koopcontract zal een ouderdoms- en asbestclausule alsmede een clausule dat de verkoper nooit in de woning gewoond heeft worden opgenomen.

Aanvaarding: in overleg met verkoper

Woonoppervlakte: circa 80 m2.

Oppervlakte perceel: circa 156 m2.

Oppervlakte achtertuin: circa 74 m2 inclusief de beide bergingen.

Oppervlakte voortuin: circa 29 m2.

Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig. Het woonoppervlak GO van circa 80 m² is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.

Koper wordt voor het sluiten van de overeenkomst voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid hierin.

*ENGLISH TEXT

Very light family house with a sunny garden, located in the Randwijck area, close to the “Amsterdamse Bos” and the city of Amsterdam. This house has a lot of possibilities to make it a spacious home. You can increase the number of square meters by realizing a second floor and/or an extension on the ground floor at the back of the house. To make these changes you need to apply, for your own account and risk, for a permit at the local authority.

Surroundings

The property is located in Amstelveen close to the centre. At walking distance  you’ll find numerous, shops for your dailey groceries. In the mall called Stadshart you’ll find a nice variety of stores, café’s and restaurants.

The property is easily accessible by public transport and is close to the bus, tram and metro stations. The highways A2, A4, A9 en A10 A-10, are a few minutes by car away.

Layout:

Grond floor: entrance, hallway, living room  and kitchen both with entrance to the garden, separate toilet. First floor: 3 bedrooms and a good sized bathroom.

Particularities

 • private land
 • build in 1959
 • storage in the garden
 • electrical sunscreen at the back on the ground floor of the house.
 • parking with a permit possible.

Measurements:

 • house approximately 80 m2
 • cadastral plot: approximately 156 m2
 • front yard: approximately 29 m2
 • back yard: approximately 74 m2 including the two storages
 • BBMI measurement certificate available.