Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Onstein 160

Onstein 160

1082 KN Amsterdam Zuid
€ 599.000 k.k.Verkocht

Algemeen

*ENGLISH TEXT BELOW* Goed ingedeeld, in 2014 geheel gemoderniseerd, uitstekend onderhouden, ruim en licht vier-kamer appartement met vrij uitzicht over het groene Amsterdam Buitenveldert.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van het gebouw en is te bereiken middels een lift of het gemeenschappelijk trappenhuis. Zowel aan de voorzijde van het appartement als aan de achterzijde bevindt zich een balkon.

Het appartement beschikt over een berging op de begane grond.

Ligging

Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in het zeer gewilde Buitenveldert.

De ligging is ideaal ten opzicht van de kantoren in de Zuidas, in de nabijheid van het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, de diverse winkels aan de Buitenveldertselaan en de geliefde winkelstraten zoals o.a. de Beethovenstraat. Tevens is het gezelllige winkelcentrum Stadshart Amstelveen eenvoudig te bereiken.

In de omgeving zijn diverse leuke restaurants en cafe’s te vinden.

Voor recreatie zijn het Amstelpark, het Amsterdamse Bos en het Gijsbrecht van Aemstelpark de ideale, dichtbij gelegen, locaties.

Het appartement is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station Zuid/WTC, de Noord-Zuid lijn en onder andere tram lijn 5 (Amstelveen v.v.) zijn op loop- fietsafstand gelegen.

De ring (A-10) en de snelwegen zijn binnen enkele minuten per auto zeer goed bereikbaar. 

In de directe omgeving is betaalde parkeergelegenheid in voldoende mate aanwezig. Voor bewoners is het mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen. Hiertoe verwijzen wij u naar de website van de gemeente Amsterdam.

Indeling

Via de afgesloten, centrale entree met bellentableau en postbussen komt U met de lift of via het trappenhuis op de tweede verdieping, waar zich de toegangsdeur naar het appartement bevindt.

Entree, ruime hal van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn.

Aan de voorzijde bevinden zich een slaapkamer en de keuken met toegang naar het aan de voorzijde gelegen balkon, ligging Oost, alsmede de ruime woonkamer die doorloopt tot aan de achterzijde met toegang naar het aan de achterzijde gelegen balkon, ligging West.

Aan de achterzijde bevinden zich de woonkamer en twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met toegang naar het balkon ligging West.

Centraal gelegen in het appartement bevinden zich de twee badkamers. Eén badkamer is te bereiken via de hal en één badkamer is te bereiken via één van de slaapkamers.

Bijzonderheden

Onderhoudstoestand: binnen en buiten goed. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van enkele beglazing, met uitzondering van één raam aan de achterzijde dat voorzien is van dubbel glas.

Keuken (2014): moderne keuken, bestaande uit twee tegenover elkaar geplaatste keukenblokken met bovenkastjes. De keuken is uitgevoerd in de kleur hoogglans grijs met een fraai wit aanrechtblad voorzien van RVS spoelbak. In de keuken is diverse apparatuur aanwezig, te weten; moderne Amerikaanse koelkast, vaatwasmachine, oven, magnetron, 4-pits inductie kookplaat en RVS afzuigkap. Op de wanden en de vloer is een lichtgrijs geaderde marmeren tegel aangebracht.

Badkamer 1 (2014): luxe badkamer voorzien van ruime doucheruimte met regendouche, modern vormgegeven wastafelmeubel met dubbele wastafel, toilet en handdoekradiator. Op de wanden en de vloer is een lichtgrijs geaderde marmeren tegel aangebracht.  

Badkamer 2 (2014): luxe badkamer voorzien van ruime doucheruimte met regendouche, modern vormgegeven wastafelmeubel met enkele wastafel en handdoekradiator. In deze badkamer is het mogelijk een toilet te plaatsen in de vorm van een Sanibroyeur. Op de wanden en de vloer is een lichtgrijs geaderde marmeren tegel aangebracht.  

Stoffering: in de hal, de badkamers, de keuken en het eetgedeelte in de woonkamer is een marmeren vloer aangebracht. In de overige ruimtes ligt tapijt.

Verwarming en warmwater: door middel van blokverwarming en centrale voorziening.

Electra: voldoende groepen, aardlek.

Servicekosten € 311,46 per maand, voorschot stookkosten € 160,-- per maand.

Appartementsrecht, gesplitst op 11 oktober 1971.

Kadastraal bekend: gemeente Amsterdam, sectie AK nummer 2657 appartementsindex nummer A-16.

VvE: Vereniging van Eigenaren van het Flatgebouw Onstein 108-194 te Amsterdam. Het beheer en de administratie worden gevoerd door Falcon VVE Management BV.

Het appartement is gelegen op grond eigendom van de gemeente Amsterdam. De erfpachtcanon bedraagt € 369,37 per jaar. Herzieningsdatum: 31 augustus 2044.

Energielabel D.

In het koopcontract wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule opgenomen.

Notaris: Schut/ van Os notarissen i.v.m. afwikkeling nalatenschap.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Oppervlakte woning: circa 131,10 m2, oppervlakte balkons circa 12,38 m2, oppervlakte berging circa 10,30 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 131 m² is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.

Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig.

*ENGLISH TEXT*

Very light, well maintained and in 2014 completely renovated 4-room apartment with 2 balconies located on the second floor of the building. A separate storage is located on the ground floor of the building. The apartment has a spacious living room, a modern and luxury half-open kitchen and 2 bathrooms. By elevator or staircase you can reach the second floor.

Surroundings: The property is located in Amsterdam-Buitenveldert, close to the Zuidas area. The shopping centre Groot Gelderlandplein as well as the shops located at the Buitenveldertselaan and the Beethovenstraat are within walking or cycling distance. The city centre Stadshart in Amstelveen as well as the city centre of Amsterdam are easy to reach by public transportation, bike or car.

For relaxation The Amstelpark, The Gijsbrecht van Aemstelpark and the beautiful Amsterdamse Bos are nearby .

In the neighborhood you can find numerous nice café’s and restaurants,

The property is easily accessible by public transport and is close to the Amsterdam-Zuid/WTC railway station, bus, tram and metro.

Layout: Entrance hall with meter cupboard and entrance to all rooms. Spacious living room at the front and the rear with access to the balcony at the rear.  Half open modern kitchen with acces to the balcony at the front, with a luxury kitchen with several built-in appliances. Two Luxury bathrooms.Three good sized bedrooms.

Association of owners: There is a very active Association of Owners called Vereniging van eigenaren van het Flatgebouw Onstein 108-194 te Amsterdam. The administration is professionally managed and outsourced to Falcon VVE management. Apartment service fee € 311,46 per month. Advance payment for the heating costs € 160,-- per month.

Particularities: 

- leasehold € 369,37 per year

- complex build in 1971

- 2 balconies

- collective heating and hot water 

- partially Marble floors and partially carpeting

- the purchase contract includes an age clause and asbestos clause

- energy label D

- notary: Schut/van Os notary's

- acceptance/delivery in consultation. 

Measurements:

apartment: approximately 131 m2

storage: approximately 10 m2

balconies: approximately12 m2

BBMI measurement certificate is available.