Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Spuistraat 36 A

Spuistraat 36 A

1012TT Amsterdam Centrum
€ 565.000 k.k.Verkocht

Algemeen

*ENGLISH TEXT BELOW*

Op fantastisch leuke locatie, hartje centrum, aan het begin van de Spuistraat gelegen speels ingedeeld en charmant drie-kamerappartement met een oppervlakte van circa 84 m2, met een heerlijk terras en een berging in de onderbouw. 

Op de begane grond bevindt zich de verzorgde gemeenschappelijke entree. Middels het trappenhuis bereikt men het op de 1e verdieping gelegen appartement dat bestaat uit een samengevoegd voor- en achterhuis waartussen zich een lichthof bevindt met een heerlijk stil en gezellig terras. 

Het appartement straalt een fijne sfeer uit mede vanwege de grote ramen met veel lichtinval aan de voorzijde die voorzien zijn van roedeverdeling en waarvan het middelste raam geheel open kan, het besloten terras en de stoere houten vloer in de woonkamer en de slaapkamers in combinatie met de donkergrijze hardstenen vloertegels in de overige ruimtes. 

 Wat het appartement bijzonder maakt is de doorkijk van het voor- naar het achterhuis. Vanuit de in het midden van het appartement gesitueerde keuken is er zicht op de woonkamer in het voorhuis, het terras en de daaraan grenzende slaapkamer in het achterhuis. 

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van een voormalig pakhuis en is een Rijksmonument.

Ligging

In de directe omgeving is een ruim aanbod aan winkels, diverse restaurants, café's en andere uitgaansgelegenheden te vinden. De gezellige Jordaan met leuke terrasjes en markten, de grachten, de Dam, Magna Plaza, de Bijenkorf en diverse trendy hotels, waaronder het SOHO House en het W Amsterdam, zijn op loopafstand gelegen.  

Het appartement is zeer centraal gelegen, dichtbij het centraal station en overig openbaar vervoer. De Noord-Zuidlijn brengt je vanaf het Centraal Station in enkele minuten naar de Zuidas.

Indeling

Entree, hal en gang met toegang tot alle vertrekken.  

Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer. 

Aan de achterzijde bevindt zich de ruime masterbedroom met een hoog plafond en fraaie glas in lood ramen.

Centraal gelegen in het appartement bevinden zich de keuken, het separate toilet, het terras, de tweede slaapkamer eveneens met een hoog plafond, de badkamer, een inloopkast en een kast waarin zich de CV-ketel bevindt.

Bijzonderheden

Keuken: ruime lichte keuken in hoekopstelling, bestaande uit diverse onderkastjes met een kunststof aanrechtblad in de kleur antraciet, voorzien van een RVS spoelbak. In de keuken is diverse apparatuur aanwezig, te weten: gecombineerde koel-vrieskast (los, ter overname), vaatwasmachine, 4 pits gaskookplaat, oven, en een RVS afzuigkap. 

Badkamer: de praktisch ingedeelde badkamer is voorzien van een ligbad met regendouche, modern wastafelmeubel bestaand uit een houten blad met waskom en opbergruimte onder het blad, waar zich tevens de opstelplaats voor de wasmachine en droger bevinden. Sanitairkleur wit. De wanden zijn betegeld met lichtgrijze tegels. Op de vloer is een donkergrijze vloertegel aangebracht. Het geheel geeft de badkamer een frisse uitstraling. 

Toilet: het toilet is voorzien van een natuurstenen fonteintje. De wanden en de vloer zijn betegeld donkergrijze tegels. 

Verwarming/warmwater: middels een CV-ketel, merk Intergas, bouwjaar 2020. 

Stoffering: In de woonkamer en de beide slaapkamers ligt een houten vloer, in de gang, de keuken, badkamer en toilet ligt een donkergrijze tegelvloer.  

Onderhoud binnen goed.  

Het gebouw bestaat uit 8 appartementen met een actieve VvE. In 2018 is er groot onderhoud uitgevoerd. De voorgevels, achtergevel, het houtwerk en het lichthof zijn destijds geschilderd. 

VVE beheerder: VVE Beheer Amsterdam. 

Servicekosten appartement: € 226,-- per maand.  

Appartementsrechten, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie F nummer 7267 indexnummers A-4, A-5 en A-37. 

Eigen grond. 

Het gebouw is aangewezen als Rijksmonument. 

In het koopcontract wordt een ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen. 

Notaris: ter keuze van koper, binnen de gemeente Amsterdam. 

Aanvaarding: in overleg met verkoper 

Oppervlakte appartement: circa 84 m2. Oppervlakte terras: circa 8 m2. Oppervlakte berging: circa 5 m2. 

Het woonoppervlak GO van circa 84 m² is gemeten door een externe partij conform de NEN 2580 branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer. Een Meetrapport op basis van de NEN 2580 - branchebrede meetinstructies is aanwezig. 

*ENGLISH TEXT* 

Very nice, spacious 3-room apartment, of approximately 84 m2, with a terrace in the middle of the building. The apartment is situated in the centre of the city. A separate storage is located on the ground floor of the building. By staircase you can reach the first floor. 

Surroundings:  

The property is located in Amsterdam-Centre.  

In the immediate vicinity you’ll find numerous shops, nice café’s, restaurants and places to go out. The nice and cozy Jordan area, the canals, the Dam, shopping centre Magna Plaza, the Bijenkorf and several trendy hotels like the SOHO House and the W-Amsterdam Hotel are located on walking distance. 

The property is easily accessible by public transport and is close to the Amsterdam Central Station, bus, tram and the metro that will take you in 10 minutes to the Amsterdam Zuidas area. 

Layout:  

The spacious living room with three large windows (the middle one opens fully) is at the front of the building. The master bedroom with high ceilings and beautiful original stained-glass windows is located at the back of the apartment. The kitchen, the second bedroom, the separate toilet , the bathroom, a closet with lots of storage and the terrace are located in the middle of the apartment.  

What makes the apartment special is the view from the kitchen. Standing in the kitchen you can overlook the sunny livingroom in the front, the terrace and the second bedroom on the other side of the terrace. 

Association of owners:  

There is a very active Associations of Owners called Vereniging van Eigenaars Spuistraat 36/38, Oude Nieuwstraat 7 te Amsterdam. The administration is professionally managed and outsourced to VVE Beheer Amsterdam. Apartment and storage service fee € 226,-- per month. 

Particularities:  

- private land (no lease hold) 

- storage on the ground floor 

- quiet terrace 

- private central heating and hot water systeem 

- wooden floor in the living room and the two bedrooms 

- the building is listed as a monument 

- acceptance/delivery in consultation. 

Measurements:

- apartment: approximately 84 m2 

- terrace: approximately 8 m2 

- storage: approximately 5 m2 

- a measurement certificate is available.