Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Over Ons

Welkom bij Marina van Schaik Makelaardij O.G.

U kunt bij ons terecht voor alle diensten die te maken hebben met de aankoop of verkoop van uw woning. Met een vriendelijke, professionele werkwijze en een ruime mate aan persoonlijke aandacht en begeleiding zorgen wij voor een prettige, vlotte en succesvolle afhandeling van het aan- of verkooptraject.

Naast de aan- en verkoop van huizen en appartementen voorzien wij ook in het verstrekken van ondersteunend advies omtrent de marktwaarde van onroerend goed.

Marina van Schaik Makelaardij O.G. is sinds 1994 actief op de Amsterdamse huizenmarkt, zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Wij zijn ingeschreven in het SCVM register als gecertificeerd Register Makelaar o.z. en in het register NRVT als gecertificeerd Register Taxateur o.z. 

Marina van Schaik Makelaardij O.G. is aangesloten bij makelaarsvereniging VBO Makelaar.

Bent u op zoek naar een woning of bent u van plan uw huidige woning te verkopen? Neem dan contact op voor nadere informatie of voor een vrijblijvend persoonlijk advies, bij ons op kantoor of bij u thuis, via info@marinavanschaik.nl of telefonisch via 020-6628942. Wij staan u graag te woord!

1