Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Admiraal de Ruijterweg 146 II

Admiraal de Ruijterweg 146 II

1056 GV Amsterdam West
€ 650.000 k.k.Verkocht

Algemeen

Goed ingedeeld, ruim en zeer licht 3-kamer appartement op EIGEN GROND met een plafondhoogte van 3 meter, moderne leefkeuken, twee ruime slaapkamers en twee zonnige balkons. Het appartement is gelegen aan het leukste stukje van de Admiraal de Ruijterweg in het begin van de straat.

Ligging

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A-10) en het openbaar vervoer, te weten; tram 7, 13 en 19 en bus 18.

Er is een ruime mate aan diverse winkelvoorzieningen, restaurants en cafe’s is in de directe nabijheid aanwezig, onder andere in de Jan Evertsenstraat, de Jan van Galenstraat en de Kinkerstraat.

De gezellige Jordaan en het centrum zijn op 10 minuten afstand, per fiets, gelegen.

Het Erasmuspark is op loopafstand gelegen en het populaire Westerpark met o.a. bioscoop, galeries, theaters en evenemententerrein, waar ’s zomers concerten worden gegeven is eveneens snel per fiets te bereiken.

Ook is de voormalige tramremise De Hallen, centrum voor media, cultuur, mode, horeca en ambachten in de buurt gelegen.

Voor de deur en in de directe omgeving is betaalde parkeergelegenheid in voldoende mate aanwezig.  Actuele informatie is te vinden op de website van de gemeente Amsterdam.

Indeling

Middels het extra brede gemeenschappelijk trappenhuis bereikt men de 2e verdieping waar zich de toegangsdeur naar het appartement bevindt.

Entree en hal voorzien van moderne videofoon installatie (Golmar).

Aan de voorzijde bevinden zich de ruime woonkamer die doorloopt naar de achterzijde, open leefkeuken alsmede een ruime slaapkamer. De woonkamer geeft toegang tot de twee balkons gelegen aan de voorzijde (west) en de achterzijde (oost) van het appartement, beiden te bereiken door middel van openslaande deuren.

Aan de achterzijde is de masterbedroom gesitueerd eveneens met toegang naar het aan de achterzijde gelegen balkon.

Centraal gelegen in het appartement bevinden zich de moderne badkamer en het separate toilet.

Bijzonderheden

Onderhoudstoestand: het appartement is in 2012 volledig gerenoveerd. In 2020 is, in opdracht van de VVE, het buitenschilderwerk aan de voorzijde uitgevoerd en in 2021 aan de achterzijde.  Door de huidige eigenaar zijn de volgende werkzaamheden in 2021 uitgevoerd: de houten vloer is geschuurd en behandeld met X Pure 2-componentenlak, de achterwanden van de keuken en het toilet zijn opnieuw betegeld, de wanden in de woonkamer, keuken, hal en gedeeltelijk in beide slaapkamers zijn geschilderd. Het appartement is zowel aan de voor- als aan de achterzijde voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing met aan de voorzijde glas-in-lood ramen voorzien van voorzetramen.

Woonkamer: in de woonkamer zijn twee stel dubbele openslaande deuren aanwezig, hetgeen een zeer ruimtelijk effect heeft. Deze bevinden zich tussen de woonkamer en de hal en tussen de woonkamer en de slaapkamer aan de voorzijde.

Keuken: moderne keuken voorzien van een onder- en bovenkastjes in de kleur wit met een zwart hardstenen aanrechtblad. In de keuken is diverse apparatuur aanwezig, te weten: vaatwasmachine merk Bosch (2019), Quooker (2020, ter overname), koelkast, vriezer, 5 pits gasfornuis met oven merk Smeg en een RVS afzuigkap. De achterwand is betegeld met zwarte wandtegels.

Badkamer: moderne badkamer met inloop-douche voorzien van een regendouche, wastafelmeubel en handdoekradiator. Sanitairkleur wit. De wanden en de vloer zijn betegeld met een grote antraciet kleurige tegels. De badkamer wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Toilet: voorzien van vrijhangende toiletcombinatie en fonteintje. Sanitairkleur wit. De vloer en de wanden zijn deels betegeld met een grote antraciet kleurige tegel en deels voorzien van wit stucwerk. De achterwand is tot aan het plafond betegeld met zwarte wandtegels

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer en het toilet, ligt een fraaie eiken houten vloer.

Verwarming en warmwatervoorziening: middels een CV combi-ketel, merk Remeha. Vloerverwarming in de badkamer.

Aansluiting wasmachine en droger: in de grote kast in de masterbedroom.

Electra: moderne groepenkast voorzien van voldoende groepen, aardlek.

Servicekosten: € 85,-- per maand.

De VVE bestaat uit het huisnummer 146 (5 leden) en de administratie van de VVE wordt  in eigen beheer gevoerd. Er is een tienjaren begroting gemaakt m.b.t. tot het onderhoud.

Appartementsrecht. In 2011 is het gebouw gesplitst in appartementsrechten en in 2012 is de splitsingsakte gewijzigd.

Kadastraal bekend: gemeente Sloten, sectie L nummer 3622 indexnummer A-6.

Het gebouw is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

Energielabel: D

In het koopcontract wordt een ouderdomsclausule en een asbestclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Notaris ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam.

Oppervlakte woning: circa 79,47 m2, oppervlakte balkon achterzijde: circa 7,32 m2, oppervlakte balkon voorzijde circa 1,44 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 79,47 m² is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.

Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig.

Koper wordt voor het sluiten van de overeenkomst voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid hierin.