Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Nicolaas Maesstraat 128

Nicolaas Maesstraat 128

3601DV Maarssen
€ 269.000 k.k.Verkocht

Algemeen

Op leuke locatie gelegen drie kamer appartement, met een oppervlakte van circa 72 m2, met twee balkons en berging in de onderbouw. Het appartement is gelegen op de derde verdieping van het gebouw

Leuk, zeer praktisch ingedeeld, modern, zonnig en licht drie kamer-appartement, met  de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren. Doorzon woonkamer met veel daglichtinval. 

Ligging

De Nicolaas Maesstraat is een zeer rustige straat, gelegen op loopafstand van het hart van Maarssen-Dorp, waar diverse winkels, restaurants en terrassen aan de Vecht te vinden zijn. Tevens ligt het appartement op een steenworp afstand van het winkelcentrum aan de Plesmanlaan, waar zich een ruim aanbod aan winkels bevindt, onder andere een Albert Heijn.

Voorzieningen zoals sportverenigingen, scholen en speelgelegenheid voor kinderen zijn in de directe omgeving aanwezig. Sport- en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen en relaxen in het nabij gelegen Noorderpark met z'n fiets- en skeelerpaden en rondom de Maarsseveense Plassen.

Het appartement is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (N-230 en A-2) en het openbaar vervoer. Maarssen ligt op circa 25 minuten per auto van Amsterdam en op circa 

10 -15 minuten fietsen van Utrecht.

Parkeren: vrij parkeren voor de deur.

Indeling

Aan de voorzijde, doorlopend naar de achterzijde, bevindt zich de ruime doorzon-woonkamer met een balkon aan de voorzijde alsmede de ouderslaapkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de tweede slaapkamer met inbouwkast, de keuken met toegang naar het tweede balkon en de badkamer. Centraal gelegen in het appartement bevinden zich het toilet, een bergkast en de meterkast. 

Bijzonderheden

Keuken (2019): leuke moderne keuken in rechte opstelling, bestaande diverse onder- en bovenkastjes in een moderne houtlook en een grijs kunststof  aanrechtblad met één RVS spoelbak. In de keuken is diverse inbouwapparatuur aanwezig, te weten: een vier-pits RVS inbouwkookplaat, een oven, een vaatwasmachine, een RVS afzuigkap, een koelkast en een vriezer met 3 laden. 

Badkamer: goed verzorgde badkamer voorzien van een ruime douchegelegenheid met thermostaatkraan en regendouche, een wastafelplank met waskom en een spiegel. De wanden zijn betegeld tot aan het plafond met een grote witte wandtegel, de achterwand van de douche en de wand achter de wastafel zijn betegeld met een donkere wandtegel, de vloer is uitgevoerd in grijs granito.

Toilet: voorzien van vrijhangende toiletcombinatie. De wanden zijn betegeld tot aan het plafond met een grote witte wandtegel, de wand achter het toilet en de vloer zijn betegeld met donkere tegels.

Verwarming: middels blokverwarming. Warm watervoorziening: middels een geiser in de keuken. 

Electra: voldoende groepen, aardlek.

De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de badkamer.

Stoffering: in het gehele appartement ligt een donkere laminaatvloer met uitzondering van de keuken en de badkamer.

Beglazing: kunststof kozijnen voorzien van dubbele beglazing. 

Actieve VVE. Het beheer van de VVE wordt gevoerd door VB&T VVE Diensten.

Servicekosten: € 168,09 per maand voor de woning en de berging tezamen, plus voorschot stookkosten € 50,-- per maand.

Appartementsrecht.

Bouwjaar complex 1968.

Het gebouw is gelegen op eigen grond.

Bestemming: wonen en berging.

Energielabel C, geldig tot 24 november 2030.

Er is nog een zelfbewoningsplicht van 2 jaar van toepassing.

In het koopcontract wordt een ouderdoms- en een asbestclausule opgenomen.

Aanvaarding: in overleg met verkoper, voorkeur verkoper: eerste helft mei 2022.

Kortom een superleuk appartement waarin alleen nog de meubels geplaatst hoeven te worden.

Oppervlakte appartement: circa 72 m2.

Oppervlakte balkons: voorzijde circa 4 m2, achterzijde circa 3 m2.

Oppervlakte berging: circa 6 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 72 m2 is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer. Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig. Aan de plattegronden en het meetrapport kunnen geen rechten worden ontleend.

Het appartement wordt in collegiale verkoop met Bisonstaete Makelaars B.V. verkocht.