Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Sassenheimstraat 61 II

Sassenheimstraat 61 II

1059 BD Amsterdam West
€ 425.000 k.k.Verkocht

Algemeen

*ENGLISH TEXT BELOW* Aan een van de leukste en brede straten in de Hoofddorppleinbuurt bevindt zich dit lichte en zonnige drie-kamer appartement met een op het zuiden gelegen balkon. Het op EIGEN GROND gelegen appartement, met een oppervlakte van circa 60 m2,is praktisch ingedeeld en goed onderhouden.

Ligging

Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in de zeer gewilde en trendy Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid, in de nabijheid van de Schinkelkade, bekend door onder andere het café-restaurant “Gent aan de Schinkel”, de populaire Zeilstraat, de Amstelveenseweg , de Aalsmeerweg en het Hoofddorpplein met diverse winkelvoorzieningen, cafés en restaurants.In de buurt bevinden zich onder andere een Hema, een Etos en een Dirk van den Broek.

Het appartement ligt op fietsafstand van het centrum en is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer.Er bevinden zich diverse haltes voor tram- en buslijnen op het Hoofddorpplein, de Amstelveenseweg en in de Zeilstraat. Het metrostation Heemstedestraat is eveneens dichtbij gelegen. Tevens heeft het appartement een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalsweg A10 die aansluit op de snelwegen A2, A9, A4 en A1. 

Voor ontspanning kunt u terecht in het in de buurt gelegen Vondelpark, de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos 

Indeling

Middels de stenen portiektrap bereikt u de toegangsdeur naar het trappenhuis dat gedeeld wordt met de bewoners van de derde verdieping. Op de tweede verdieping bevindt zich de toegangsdeur naar het appartement. 

2e verdieping:

Entree, hal met toegang naar nagenoeg alle vertrekken. Aan de voorzijde bevinden zich de comfortabele en ruime woonkamer alsmede de, door glas in lood deuren van de woonkamer af te sluiten, eetkeuken. Aan de achterzijde  bevinden zich twee ruime slaapkamers, waarvan één met toegang naar de badkamer. Beide slaapkamers beschikken over openslaande deuren naar het aan de achterzijde op het Zuiden gelegen balkon.

Centraal gelegen in het appartement bevindt zich het separate toilet en de meterkast.

Bijzonderheden

Keuken: moderne keuken in U-opstelling met diverse onder- en bovenkastjes in de kleur hoogglans wit, voorzien van een zwart natuurstenen aanrechtblad  met een verzonken RVS spoelbak. De keuken is voorzien van diverse inbouw-apparatuur, te weten; koelkast, vrieskast, vaatwasmachine, 4-pits gaskookplaat, oven en een RVS afzuigkap.

Badkamer:  nette ruime badkamer voorzien van douche, wastafel en handdoekradiator.  Sanitairkleur wit. De wanden zijn betegeld met grote witte wandtegels en op de vloer liggen zwarte vloertegels.

Toilet: vrijhangende toiletcombinatie en fonteintje. Sanitairkleur wit. De wanden zijn betegeld met grote witte wandtegels en op de vloer liggen zwarte vloertegels.

Verwarming/warmwatervoorziening appartement: middels een Remeha Avanta combi-ketel.

Electra: voldoende groepen, aardlek.

Onderhoudstoestand: binnen en buiten goed. Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer en het toilet, ligt een mooie laminaat vloer in donkere kleurstelling.

Energielabel E.

Servicekosten: € 127,96 per maand.

Actieve VVE. De administratie van de vereniging wordt gevoerd door Velzel VVE Diensten te Amsterdam.

Appartementsrecht, gesplitst in 2005.

Kadastrale gegevens: gemeente Amsterdam, sectie O, nummer 3195, indexnummer 3.

Eigen grond.

Notaris: ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam of Amstelveen.

De  bij het appartement, conform splitsingsakte/tekening, behorende berging op de vierde verdieping wordt niet aan koper verkocht/geleverd. Hieromtrent zal in overleg met de notaris een bepaling met kettingbeding in de koop- en leveringsakte worden opgenomen. Indien de splitsingsakte op enig moment hiertoe gewijzigd dient te worden zal koper hieraan zijn toestemming en medewerking onherroepelijk verlenen.   

In het koopcontract wordt een ouderdoms- en een asbestclausule opgenomen.

In het koopcontract wordt de navolgende bepaling opgenomen: Verkoper attendeert koper uitdrukkelijk op het feit dat hij het verkochte zelf nooit feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen casu quo gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte zelf wel feitelijk had gebruikt. Bij de vaststelling van de vraagprijs en de koopsom is hiermee rekening gehouden. In dit kader komen partijen uitdrukkelijk overeen dat dergelijke eigenschappen casu quo gebreken voor risico en rekening van koper komen.

Aanvaarding: in overleg.

Oppervlakte appartement circa 60 m2, oppervlakte balkon achterzijde circa 6 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 60 m2 is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.

Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig. 

*ENGLISH TEXT

Very light, well maintained 3-room apartment with a sunny balcony facing South, located on the second floor of the building. The apartment has a spacious living room, a modern dining kitchen, a bathroom and 2 bedrooms. By staircase you can reach the second floor.

Surroundings

The property is located in Amsterdam-Zuid in the Hoofddorpplein area. In the neighborhood you can find numerous shops, nice café’s and restaurants. The Aalsmeerweg, the Zeilstraat, the Amstelveenseweg and the Hoofddorpplein are located on walking distance. The citycentre is 10 minutes by bike.

For relaxationThe Vondelpark, the Nieuwe Meer and the Amsterdamse Bos are nearby on walking or biking distance.

The property is easily accessible by car and by public transport and is close to bus, tram and metro stops. 

Layout:

Entrance hall. Spacious living room and a dining kitchen at the front, 2 bedrooms both with acces to the balcony at the back. Bathroom and separate toilet.

Association of owners:

There is a very active Association of Owners. The administration is professionally managed and outsourced to Velzel VVE Diensten Amsterdam. Apartment service fee € 127,96 per month. 

Particularities:

located on private land

complex build in 1935

balcony facing South

laminat flooring with the exception of the bathroom and the toilet

modern kitchen with several built-in appliances

bathroom with shower and wash-basin

energy label E

the purchase contract includes an age clause, an asbestos clause and a clause that the current owner used the apartment for rental purposes and never lived there himself

the storage in the attic is not included in the sale

acceptance/delivery in consultation. 

Measurements:

apartment: approximately 60 m2

balcony: approximately 6 m2

BBMI measurement certificate is available