Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Sassenheimstraat 69 HS

Sassenheimstraat 69 HS

1059 BE Amsterdam Zuid
€ 475.000 k.k.Verkocht

Algemeen

*ENGLISH TEXT BELOW* Aan een van de leukste en brede straten in de Hoofddorppleinbuurt bevindt zich dit lichte en zonnige twee-kamer appartement (voorheen drie kamers) op de begane grond met een op het ZUIDEN gelegen grote tuin en ruime schuur.

Het op EIGEN GROND gelegen appartement, met een oppervlakte van circa 64 m2 kan geheel naar eigen wens worden verbouwd en aan de eisen van deze tijd worden aangepast. Een leuke kans met diverse mogelijkheden! Bijvoorbeeld door het maken van een uitbouw in de achtertuin, waarvoor echter wel de toestemming van de VVE en mogelijk een omgevingsvergunning vereist is. Deze dienen door koper zelf voor eigen rekening en risico aangevraagd te worden.

Ligging

Het appartement is gelegen op een fantastische locatie in de zeer gewilde en trendy Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam Zuid, in de nabijheid van de Schinkelkade, bekend door onder andere het café-restaurant “Gent aan de Schinkel”, de populaire Zeilstraat, de Amstelveenseweg , de Aalsmeerweg en het Hoofddorpplein met diverse winkelvoorzieningen, cafés en restaurants.In de buurt bevinden zich onder andere een Hema, een Etos en een Dirk van den Broek.

Het appartement ligt op fietsafstand van het centrum en is bijzonder goed bereikbaar met het openbaar vervoer.Er bevinden zich diverse haltes voor tram- en buslijnen op het Hoofddorpplein, de Amstelveenseweg en in de Zeilstraat. Het metrostation Heemstedestraat is eveneens dichtbij gelegen. Tevens heeft het appartement een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalsweg A10 die aansluit op de snelwegen A2, A9, A4 en A1. 

Voor ontspanning kunt u terecht in het in de buurt gelegen Vondelpark, de Nieuwe Meer en het Amsterdamse Bos. 

Indeling

Middels de eigen voordeur komt u de woning binnen.

Gang met toegang naar de woonkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime woonkamer. De meterkast bevindt zich in een kast in de woonkamer. Aan de achterzijde bevinden zich de eetkeuken en de slaapkamer. Centraal gelegen in het appartement bevindt zich de zeer ruime badkamer, die te bereiken is via de gang en de slaapkamer.

Bijzonderheden

Keuken: casco

Badkamer:  ruime badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet.  Sanitairkleur wit. De wanden zijn betegeld met witte wandtegels en de vloer is uitgevoerd in granito.

Verwarming: middels een CV-moederhaard systeem.

Electra: voldoende groepen, aardlek.

Onderhoudstoestand: binnen matig, dient gerenoveerd te worden, buiten goed. Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Energielabel E.

Servicekosten: € 120,42 per maand.

Actieve VVE. De administratie van de vereniging wordt gevoerd door Velzel VVE Diensten te Amsterdam.

Appartementsrecht, gesplitst in 2005.

Kadastrale gegevens: gemeente Amsterdam, sectie O, nummer 3199, indexnummer 1.

Eigen grond.

Notaris: ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam of Amstelveen.

In het koopcontract wordt een ouderdoms- en een asbestclausule opgenomen, alsmede een clausule dat de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond.

Aanvaarding: in overleg.

Oppervlakte appartement circa 64 m2, oppervlakte tuin circa 66 m2 inclusief schuur, oppervlakte schuur circa 7 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 64 m2 is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer.

Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig.

ENGLISH TEXT*

Very light, two-room ground floor apartment (former three-room appartement) with a very spacious and sunny garden facing SOUTH.The storage is located In the garden. The apartment has to be renovated completely. A nice possibility to renovate the apartment according to your own liking. PRIVATE LAND.

Surroundings

The property is located in Amsterdam-Zuid in the Hoofddorpplein area. In the neighborhood you can find numerous shops, nice café’s and restaurants. The Aalsmeerweg, the Zeilstraat, the Amstelveenseweg and the Hoofddorpplein are located on walking distance. The citycentre is 10 minutes by bike.

For relaxation The Vondelpark, the Nieuwe Meer and the Amsterdamse Bos are nearby on walking or biking distance.

The property is easily accessible by car and by public transport and is close to bus, tram and metro stops. 

Layout: 

Entrance hall. Spacious living room at the front. One bedroom and dining kitchen at the back, both with acces to the garden. Spacious bathroom. 

Association of owners

There is a very active Association of Owners.The administration is professionally managed and outsourced to Velzel VVE Diensten Amsterdam. Apartment service fee € 120,42 per month. 

Particularities

- located on private land

- complex build in 1935

- garden facing South

- bathroom with shower, toilet and wash-basin

- energy label G

- the purchase contract includes an age clause, an asbestos clause and a clause that the  current owner used the apartment for rental purposes and never lived there himself

- acceptance/delivery in consultation. 

Measurements:

- apartment: approximately 64 m2

- garden: approximately 66 m2 including storage

- storage: approximately 7 m2

- BBMI measurement certificate is available.