Deze website gebruikt cookies. Lees onze privacyverklaring en cookiesverklaring voor meer informatie.

Printversie
Van Beuningenstraat 154 HS

Van Beuningenstraat 154 HS

1051 XW Amsterdam
€ 350.000 k.k.Verkocht

Algemeen

Zonnig en praktisch ingedeeld 2-kamerappartement van circa 38 m² gelegen op de begane grond met zeer ruime TUIN, met maar liefst een diepte van circa 16 meter. Het leuke appartement is op  EIGEN GROND gelegen, dus geen erfpacht!

Ligging

De woning ligt in de populaire buurt Westerpark. Deze buurt met hippe café’s, trendy restaurants, goede uitgaansgelegenheden en verschillende avondwinkels is een place-to-be, terwijl het gemoedelijke karakter van de wijk met haar vele buurtwinkeltjes is gebleven.

Het populaire Cultuurpark Westerpark met o.a. diverse horecagelegenheden, bioscoop, galeries, theaters en een prachtig recreatief landschapspark, ligt op loopafstand van het appartement.

Het leuke Van Limburg Stirumplein en de Tweede Nassaustraat voorziet in een ruim winkelaanbod.

De bruisende Jordaan, de gezellige Haarlemmerdijk en het Hugo de Grootplein liggen op nog geen 5 minuten fietsafstand. Het centrum, het Centraal Station en het station Sloterdijk liggen op circa 10 minuten fietsafstand.

Het appartement is zeer centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen (A-10) en het openbaar vervoer.

Indeling

Eigen entree op de begane grond. Direct achter de toegangsdeur naar de woning bevindt zich een kleine hal

De lichte woonkamer bevindt zich aan de straatzijde.

De slaapkamer, met openslaande deuren naar de tuin, en de keuken bevinden zich aan de achterzijde. De tuin is eveneens te bereiken via de keuken.

Centraal gelegen in het appartement bevinden zich de badkamer en een ruime trapkast.

Bijzonderheden

Het appartement is een leuke kans met wellicht de mogelijkheid tot het maken van een uitbouw in de achtertuin, waarvoor echter wel de toestemming van de VVE en (mogelijk) een omgevingsvergunning vereist is. Deze dienen door koper zelf voor diens eigen rekening en risico aangevraagd te worden.

Keuken: de keuken is voorzien van een modern keukenblok in de kleur hoogglans zwart en bestaat uit diverse onder- en bovenkastjes, lades en een aanrechtblad in de kleur wit met een verzonken RVS spoelbak. In de keuken is diverse apparatuur aanwezig, te weten; vierpits-gaskookplaat, afzuigkap en een losse vaatwasmachine uit 2020. In de keuken bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine.

Badkamer: de badkamer is voorzien van een douche met regen-douchekop, toilet en een wastafel met spiegelkastje erboven. Sanitairkleur: wit. De wanden zijn tot aan het plafond betegeld met witte wandtegels en op de vloer  is een grijze granito vloer aangebracht..

Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.

Electra: voldoende groepen, aardlek.

Bouwjaar complex: ca.1906.

Verwarming/warmwatervoorziening: door middel van een CV ketel. Merk Intergas, bouwjaar 2016.

Stoffering: in het gehele appartement, met uitzondering van de badkamer ligt een fraaie eiken houten vloer in neutrale kleurstelling. Deze vloer is in 2014 aangebracht.

Servicekosten: € 110,56 per maand.

Het beheer van de VVE wordt gevoerd door De Huishouding VVE Beheer te Amsterdam.  De VVE is voornemens het schilderwerk aan de achterzijde te laten uitvoeren, alsmede de balkons te laten opknappen, hiertoe moet nog wel een formeel besluit genomen worden.

Appartementsrecht.

Het appartement is gelegen op eigen grond, derhalve geen erfpacht!

De woning heeft een energielabel D.

Notaris: ter keuze van koper binnen de gemeente Amsterdam.

Aanvaarding: in overleg met verkoper.

Oppervlakte appartement: circa 38 m2, oppervlakte perceel: circa 115 m2, oppervlakte tuin: circa 66 m2.

Het woonoppervlak GO van circa 38 m² is gemeten door een externe partij conform de branchebrede meetinstructie (BBMI) vastgesteld door NVM, VBO makelaar, VastgoedPRO, NRVT, VNG, Aedes, BAG en de Waarderingskamer. Een Meetrapport op basis van de branchebrede meetinstructies is aanwezig. Koper wordt voor het sluiten van de overeenkomst voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid hierin.